Başbakan İnegöl'e mi geliyor?
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 20 Şubat'ta katılacağı RUMELİSİAD Uluslar arası 3. Balkan Ekonomi Zirvesi'ne katılacak. Davutoğlu'nun zirvenin ardından bölgede kar ve lodostan etkilenen ilçeleri ziyaret etmesi bekleniyor.
RUMELİSİAD Uluslararası 3. Balkan Ekonomi Zirvesi 20 Şubat 2015 Cuma günü Başbakan Ahmet Davutoğlu`nun katılımıyla gerçekleşecek. Zirveye toplam 500 yerli ve yabancı işadamı katılacak.
İNEGÖL`E GELECEK Mİ?
Kış ayı ile birlikte gelen kar sonrası, kesilen su ve elektriklerle birlikte olağanüstü afet ile karşı karşıya kalan ilçemizde birçok köye ulaşılamamıştı. Daha sonra havaların ısınması ile birlikte afet sonlanırken, kar sonrası meydana gelen lodos nedeni ile birçok iş yeri zarar gördü. Bursa`da konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, lodosun açtığı yaraları saracaklarını ifade etti. RUMELİSİAD Uluslararası 3. Balkan Ekonomi Zirvesi nedeni ile Bursa`ya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu`nun lodos afeti sonucu birçok maddi zarar nedeni ile ilçemizi ziyaret edip etmeyeceği merak konusu oldu.
-
BIST 100
17148,87%-1,10
-
DOLAR
45,73% -0,10
-
EURO
53,38% 0,07
-
GRAM ALTIN
6686,84% 0,85
-
Ç. ALTIN
10725,86% 0,00




